Gölyüzü İlkokulu
GÖLYÜZÜ KÖYÜ GÖLYÜZÜ KÜME EVLERİ DOĞU BEYAZIT KAYMAKAMLIĞI GÖLYÜZÜ ILK OKULU BLOK NO: 4 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

VİZYON

Zorunlu eğitim çağındaki kız ve erkek her çocuğun eğitime erişim ve devamlarını sağlayıp, okul terklerini önleyerek eğitim haklarını tüm boyutları ile kullanabilmelerini temin etmek.

MİSYON

Zorunlu eğitim çağındaki bütün çocukları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak amacıyla, nitelikli eğitimi sağlamak.

NORMAL ÖĞRETİM

SOBALI

Uydu İnternet (VSAT)

Ağrı iline 106 km, Doğubayazıt ilçesine 9 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyün iklimi, Karasal iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Ancak yazları turistler AĞRI DAĞI´na gelirler. Köy halkı büyük ölçüde geçimini bundan sağlamaktadır. Ancak kışları ise hayvancılık ile uğraşırlar. Yazları turist, tarım ve haycancılık ile geçimlerini sağlarlar.Köyde bir okul vardır.Birleştirilmiş sınıf yöntemi uygulanmaktadır. Köyde okul hariç başka resmi ve sivil bir kurum bulunmamaktadır.